Marco van Hoof, eigenaar van Hondenadvies Centrum Nederland, is al vanaf zijn 12 jaar actief in het africhten van honden. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van gedrag- en gehoorzaamheid, opgedaan in zowel binnen- als buitenland en door het dagelijks africhten van honden voor overheid instanties, heeft hij een eigen methode ontwikkeld die tot op heden gebruikt wordt tijdens de gedrag- en gehoorzaamheid cursussen. 

Sinds 1991 heeft Marco van zijn passie echt zijn beroep kunnen maken en hoopt dit nog vele jaren met heel veel liefde en plezier te kunnen doen.

Naast het praktische gedeelte, hoort er natuurlijk ook een stukje administratie, verzorging en bereikbaarheid bij. Hier zorgt Esther Jansen voor. Sinds een aantal jaar is zij actief binnen ons bedrijf en doet dit met veel enthousiasme. Naast de administratie verzorgt zij ook mede de gedrag- en gehoorzaamheidscursussen. 

Voor vragen neem dan gerust contact op met haar via ons telefoonnummer 0499-397028, of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..