Probleemgedrag

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van probleemgedrag bij honden. Hondengedragstherapie kunt u gebruiken om het ongewenste gedrag van uw hond te veranderen in gewenst gedrag. U kunt een formulier invullen met een beschrijving van het probleem van uw hond. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Werkwijze

Het is belangrijk om de motivatie van uw hond voor het ontstaan en volhouden van het probleemgedrag te ontdekken. Alleen dan kan er een passende therapie worden ingezet.
Om het probleem op te lossen gaat het vaak niet om het afleren van het ongewenste gedrag, maar om het aanleren van gewenst gedrag. Door goede omstandigheden te creëren en uw hond te begeleiden lokken we samen het gewenste gedrag bij uw hond uit. Dit geeft u de kans om uw hond veel te belonen en zo zijn nieuwe gedrag sterker te maken dan het probleemgedrag.

Hetzelfde resultaat is moeilijker te behalen in een groepsles op een hondenschool. Bij gedragsproblemen is juist een individuele behandelplan nodig. Aangepast aan uw situatie, uw hond en zijn gedragsprobleem.

Klik op deze link om een formulier in te vullen met uw vragen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bereiken op +31 (0)499 39 17 59