Lindy Weber

 

Cursus: Inmiddels cursus GG3

Een geweldig luisterende hond, dat was de intentie waarmee ik voor het eerst kwam. Dat lukt geweldig, maar wat we nog meer krijgen gaat boven alles! Als we aankomen word de hond al helemaal enthousiast om haar vriendjes en vriendinnetjes te zien waar ze ook altijd even mee kan spelen. Niks is Marco teveel, de moeite en energie die hij in zijn werk stopt is voelbaar. Door Marco zijn humor en zijn liefde voor honden is het een feestje om elke week te gaan. En dan bedoel ik voor zowel de hond alsook voor het baasje! Een praatje met uitleg waarom hij iets doet of vind, tips, ook veel lachen en ga zo maar door…….

Wat hij doet is uniek, de praktijk waar iedere hond eigenaar mee te maken heeft, dat leert hij ons door echt naar de stad te gaan met de trein, of heerlijke wandelen in het bos en binnenkort gaan we zelfs fietsen. En hij verwent ons zelfs met een lekker bakje thee of koffie en heerlijke koeken als we dan klaar zijn. Wat zal ik zeggen…Cesar Milan heeft gewoon gekeken naar onze eigen MARCO!!!!

Dat je nog maar heel veel baasjes zo blij zult maken als je in ieder geval mij maakt en bereid je maar voor…wij houden altijd honden dusse zal nog regelmatig terugkomen hihi.

Groetjes Linda, baasje van Diesel inmiddels GG3