• GG1

  EUR 165.00

   
  De GG1 cursus is de beginners cursus.

  Zodra uw hond 12 weken oud is kunt u deelnemen aan deze cursus. Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met de basiscommando's. Deze bestaan uit het zitten, afliggen, blijven liggen, volgen, tempo volgen, hier komen + aan de voet gaan. Tevens zit er tijdens deze cursus een uitstapje in naar het centrum van Eindhoven.

  8 praktijklessen en 1 examenles, lessen van 45 minuten

  Prijs: EUR 165.00

 • GG2

  EUR 165.00


  De GG2 cursus is de vervolgcursus en daarmee een uitbreiding van de GG1 cursus.

  Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met herhaling volgen, links-rechts volgen, vooruit sturen op korte afstand, dirigeren op korte afstand en de noodstop. Het uitstapje van deze les is de bosles in het Joe Mann.

  8 praktijklessen en 1 examenles, lessen van 45 minuten

  Prijs: EUR 165.00

 • GG3

  EUR 195.00


  De GG3 cursus is de gevorderde cursus en wederom een uitbreiding van de GG2 cursus.

  Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met het perfectioneren van de gehoorzaamheid, voornamelijk in praktijksituaties in het verkeer. In verschillende situaties wordt de gehoorzaamheid getraind. Tevens wordt er een uitbreiding gemaakt met het vooruit sturen op lange afstand. Als nieuw onderdeel wordt het voedsel weigeren toegevoegd. Gevonden/verloren voedsel weigeren en aangeboden voedsel weigeren.

  9 praktijklessen en 1 examenles, lessen van 45 minuten

  Prijs: EUR 195.00

 • GG4 (praktijkcursus)

  EUR 125.00


  De GG4 cursus is voor de echte di-hards.

  Een cursus die speciaal ontwikkeld is op verzoek van cursisten. Tijdens deze cursus wordt er elke week op een andere locatie getraind om de gehoorzaamheid die voorgaande cursussen aangeleerd is, daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. De locaties die bezocht worden zijn oa markten, druk bezochte centrums, bossen, evenementen ect.

  praktijklessen

  Prijs: EUR 125.00

 • Puppy cursus

  EUR 50.00  Voor pups vanaf 7 tot 13 weken

  HELP! Een pup in huis, en nu? Geen zorgen! Wij helpen je de eerste periode doorkomen dmv weetjes, tips en adviezen.
   
  De cursus is geschikt voor (nieuwe) pup eigenaren vanaf de leeftijd van 7 weken. De pup is dan wellicht nog niet in huis, maar zo ga je extra goed voorbereid de belangrijkste periode van de pup zijn/haar leven tegemoet.
   
  Tijdens deze 3-weekse lessenreeks gaan we jullie informeren over gedrag, training, zindelijkheid, voeding, evt. bench training en beantwoorden we natuurijk graag alle brandende vragen.
   
  Deze cursus start elke éérste maandag van de maand om 19.00 uur. De bijeenkomsten hebben een duur van 45 minuten. Uiteraard zijn de pups van harte welkom om mee te komen socialiseren.

  lessen van 45 minuten

  Prijs: EUR 50.00